Aromateket anbefaler

Sådan kan Fransk Aromaterapi hjælpe netop dig!

Her tilbydes du ikke alene kvalitetsprodukter, men også råd og vejledning.

Hvadenten du er nybegynder i anvendelse af æterisk olie og eaux florales til  aromaterapi eller du er fortrolig med aromaterapiens principper, så får du kompetent svar på dine spørgsmål i forbindelse med brug af æterisk olie.

Rådgivning og salg af produkter til anvendelse af terapeutisk aromaterapi.

Æterisk olie indeholder så ufattelig mange egenskaber, som har indflydelse på både vores psykiske  og på vores fysiske velbefindende.

Du får enormt mange muligheder med de æteriske olier, match på næsten ethvert problem.

  • Der opstår uden tvivl spørgsmål under vejs, derfor er jeg parat med hjælp og råd hele vejen!
  • Har du et ønske? en konkret problemstilling ?
  • Vil du for alvor i gang med at anvende en effektiv alternativ metode ?
  • Gøre noget godt for dig selv? Stresset hverdag? søvnproblemer? humørsvingninger? Prøv at mærke hvad velgørende, velduftende æteriske olier gør for dig. Sig ja til Sund luksus, der plejer dig samtidig med oliernes helende egenskaber udfolder sig. Både til krop og sjæl.
  •  Skab dig en oase, et frirum af velvære med aromaterapi for dig selv.
  • Gøre noget godt for din familie? Måske tænker du, at det kunne være rart at lade den ” syntetiske medicin-kølle ” ligge og prøve at slå eksempelvis  infektioner ned med noget naturligt der samtidigt styrker immunforsvaret? Til dét er aromaterapi perfekt for hele familien.
  •  Få hold på de æteriske olier til medicinskabet.

 

Er du professionel i sundhedssektoren?

  • Gøre noget godt for dine klienter? Især for dem der er nervøse eller urolige. Aromaterapi skaber en rolig afbalanceret atmosfære i eksempelvis dit venteværelse. Men også i din konsultation.

Det nyder både du og dine klienter godt af.

  • Gøre noget godt for dine beboere? Ønsker jeres institution at komme i gang med at skabe velvære for beboere som for personale? Opnå mere benefit i arbejdet med begrænset udgift i forbindelse med tiltaget? Tilbud til beboere med demens? Måske har I allerede et wellness program og vil gerne høre mere om hvad aromaterapi kan gøre for jer?

Fransk Aromaterapi hjælper jer frem til en naturlig løsning.

Fransk Aromaterapi kan  hjælpe dig hvadenten du er professionel eller privatperson.